Facebook

Beoordelingen van De Smickel Best

Recente recensies van De Smickel Best

4 sterren na 87 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Alles goed warm. Sommige frietjes waren echt enorm hard. Daarvan kon je goed proeven dat deze oud waren. Ik snap dat teveel gebakken friet van de vorige keer erbij gegooid word maar smakelijk is dat niet als deze al te lang heeft gelegen.

, 31-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Nu voor de derde keer gevraagd om 1 friet stoofvlees zacht gebakken friet,maar wederom te hard gebakken. Jammer want mijn man kan dit met zijn maag niet verdragen. Toch maar weer naar andere friettent waar ze het wel doen,verder goede producten

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken zijn wij prima tevreden maar vandaag was de friet en frikandelspeciaal erg taai gebakken Niet lekker dus....

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Majo miste op het broodje kroket. Ook de ui was vergeten bij frietje oorlog. Friet was wel lekker

, 17-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snelle, vriendelijke service en heerlijke friet !

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal gesproken is de kwaliteit zeer goed. Deze keer waren de normale frietjes redelijk doorbakken en de rasfriet was nog net niet zwart. Het saus bakje zat nog niet half vol met saus. De broodjes kroket hadden geen sla/groenten maar wel mosterd terwijl er geen mosterd besteld is. Ook zaten de zakjes onder de mosterd en satesaus.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

1e keer maar prima bevallen, Online bestelling en mooi op tijd klaar en heerlijk gegeten. TOP

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Friet was prima, maar ik had een cheeseburger besteld en met openmaken ligt de kaas er af. Daarnaast kun je met online bestellen niet zien wat er op een cheeseburger zit, maar champignons en paprika verwacht je daar niet op. Ook de gebakken ui die er bij zat was merendeels zwart gebakken.

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was al klaar toen ik mijn bestelling op kwam halen. Zoals gewoonlijk goede kwaliteit.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de app waarop je een bestelling plaatst klopt de foto die bij de kaassoufle staat helaas niet. Als je een kaassoufle besteld krijg je helaas een kaassouflesse of zoiets. De 'ouderwetse' kaassoufle vind ik persoonlijk veel lekkerder en toen ik die foto zag staan dacht ik, ik zal weer eens een kaassoufle bestellen. Het viel dus wel tegen dat het niet zo'n half maantje kaassoufle was. Geen ramp, maar wel jammer. Misschien een idee om een juiste foto bij het product te plaatsen? Verder was de bestelling wel weer helemaal petfect hoor 👍.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Rasfrites waren te bruin/hard gebakken door een eenzame frites bakster met te veel klanten (beetje onhandig/onzeker?). Mijn bestelling werd aan een andere klant meegegeven. Gelukkig kwam hij na enkele ogenblikken terug. Hij had in de gaten dat hij de verkeerde bestelling had (misschien door schade en schande wijs geworden).

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

WAS Weer koud Helaas niet lekker gegeten Heb het nu al 2 x slecht getroffen Baal hiervan 😝

, 15-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, goed gebakken en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima kwaliteit en service, helaas was onze laatste online bestelling niet helemaal correct uitgevoerd. Waarschijnlijk niet helemaal goed gekeken. (Shoarma extra vlees had een kleine vleeshoeveelheid). Verder alle lof!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service. Deze manier van bestellen mag voor mij behouden blijven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en precies op tijd klaar!

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima Verzorgd en goede kwaliteit!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heb 2x bij bestelling bij de grote friet stoofvlees gezet graag zacht gebakken, eerste paar keer ging goed,maar nu al 2x hard gebakken friet gehad,terwijl mijn man echt maar zacht gebakken mag hebben,beetje jammer mss dat de toelichting niet goed gelezen wordt, waardoor nu 2x heb moeten weggooien, verder is alles top!

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had aangegeven speciaal op de friet ipv in een apart vakje, is helaas niet gebeurd, jammer

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wat je ook neemt het is allemaal van de beste kwaliteit. Het is echt Smickelen en smullen bij de Smickel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

eten was bedolven onde may friet niet te vinden

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld !

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goede en snelle service. Tevens goede kwaliteit!!

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

lekker en op de aangegeven tijd klaar top van de jongens en meisjes makkelijk te bestellen

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik had een bestelling gedaan en zou om 18.25 opgehaald kunnen worden ik was optijd maar mijn bestelling was pas om 18.55 klaar..toen ik stond te wachten kwam ik tot de conclusie dat je beter aan de kassa kan bestellen want die mensen waren zelfs eerder klaar dan mij. Maarchet eten was heerlijk. En ik heb de tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker!! En lekker snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De raspatat was donkerbruin. Echt te hard gebakken. En we misten 2 kipvingers. Smickel in Son en Breugel overduidelijk beter dan in Best.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd weer

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Is heel goed bevallen was ook niet de eerste keer dat wij daar een menu bestellen ,is altijd heel goed ,

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Dit was de eerste keer en ging meteen al mis. Bij thuiskomst ontbrak een deel van de bestelling. Die overigens netjes nagebracht is. Ik vind het te gek dat aan online bestellen kosten verbonden zijn. Jammer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit op zich was goed, maar mijn snack (zigeunerstick) ontbrak. Ik had geen zin om weer terug te gaan en dan alles koud op te eten. Jammer...

Reactie van De Smickel:U had ons mogen bellen dan hadden we deze naar u gebracht

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, maar helaas waren de milkshakes vergeten kwamen we thuis pas achter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle en goede service,alles perfect geregeld.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer goed ! Kwaliteit van de spullen erg goed , en de manier van bestellen ook perfect !

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super goed geregeld.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

kwaliteit is echt minder goed als een hele tijd geleden.we gaan hier geregeld naar toe. Hebben nu al een paar keer friet gehad alsof het vet te oud was. Daarnaast bal uit de jus zonder jus. En broodje gezond met heel veel sla, augurk en ui. Maar zonder ham.... volgende keer toch eens een andere friettent proberen

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel makkelijk om via internet een bestelling te plaatsen.Vooral in deze Corona tijd Duidelijke menukaart. Goede kwaliteit. Geen wachttijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld zoals het nu gaat. Online bestellen, tijd aangeven en ophalen. Geen lange wachttijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon slecht. Bestellingen niet onder controle. Tijdens ophaaltijd gewacht, na 10 minuten bleek mijn bestelling nog bij de kassa te liggen. Als ik niet had gevraagd was deze niet bereid.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk en duidelijk online bestel systeem. zeer lekkere verse friet en als er iets niet klopt wat overal wel eens kan gebeuren lossen ze dit ronduit netje op. Wij bestellen alleen nog maar bij de Smickel.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snackbar

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hadden aangegeven dat de bestelling in de auto zou worden afgegeven. Jullie gaven aan dat de bestelling om 17.45 uur klaar was. Niks is in de auto afgegeven. Ben toen zelf naar binnen gegaan. Uiteindelijk om 17.55 was de bestelling "klaar". Toen ik thuis kwam, bleek de frites e.d. lauw te zijn. Volgens mij stond de bestelling al lang klaar maar werd vergeten deze naar de auto te brengen. Eerdere keren is het wel goed gegaan.

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Toevallig bij deze cafetaria terecht gekomen vanwege een absurd lange wachtrij bij de McDonald's. Via de app besteld en 10 min. later konden we de bestelling al ophalen. Lekker eten en genoeg saus!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Helaas!!!! Ik lijk wel een zeikerd, maar nu weer fout bestel een frikandel speciaal en krijg een frites speciaal. Ik heb hier niet op gereageerd. Ik ben in middels foutjes gewend. Groetjes Wil de buurman

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles op afgesproken tijd klaar👍🏼👍🏼

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik bestel frietjes apart en dan krijg ik 2 x verse friet in 1 zak en 1x Franse frietjes ook zo in een zak. Beetje jammer. Als ik het bij elkaar had gewild dan had ik wel een gezinszak besteld.

, 31-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vertrouwd adres altijd goed en snel. mijn ervaring de beste snackbar van best

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes op tijd bestelling klaar. Lekker gegeten. Super fijn zo te kunnen bestellen.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is goed, vervelend dat ik toen ik thuis was terug moest voor mijn hamburger die vergeten was en daarnaast geen uien op de hamburger zat

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

De producten waren goed geleverd en bovendien echt lekker

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed geregeld zo in deze tijd...helemaal top

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was binnen een kwartier klaar die we online hadden geplaatst. 👍🏼

, 24-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Website vermeld dat je gebeld wordt als je bestelling klaar is. Echter dit bleek niet het geval met als gevolg dat de bestelling te laat werd opgehaald en zo goed als koud was. Jammer............

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit producten 100 %. Bediening is Top Wist niet van jullie site maar omdat we in de corona tijd zitten ging ik is zoeken. De bestellingen werken perfect. Goed overzicht van de producten, geen wachttijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed daar!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd gereed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima en correcte service!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het programma moeilijk de 1e keer

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen en afhalen. Prima geregeld, zeker nu met Corona-virus.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker frietje hoor! En bestellen ging makkelijk en snel.

, 27-01-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben een super service gehad. Was stipt op tijd klaar. Warm bij thuiskomst en zeer lekker!

, 24-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Was oke

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Slechtste cheeseburger ooit!! Vet en Saus loopt al helemaal uit. Bahh... het was zelfs niet eens op te pakken.

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Topservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had een bestelling geplaatst, afhalen om 1800 uur maar daar aangekomen was er niets klaar en de bestelling was niet bekend. Het heeft een kwartier geduurd voordat de bestelling dan uiteindelijk klaar was en alles heeft zo'n beetje de schuld gekregen tot aan de kalfskroket aan toe maar het woord sorry heb ik helaas niet gehoord. Erg jammer, de volgende keer bestel ik wel niet meer online want gewoon binnen lopen gaat een stuk sneller als i bedenk hoeveel mensen er in de tussentijd geholpen werden.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2019

Kwaliteit:

Rating

dit was echt de druppel Er kan nooit is 1 bestelling goed gaan Ik heb nog nooit zo'n slechte zaak gezien

, 17-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren besteld via de app. Bestelling was niet automatisch binnen gekomen in de zaak. Ze waren er dan ook nog niet aan begonnen. Uiteindelijk in 5 minuten klaar. Kwaliteit was uitstekend.

, 18-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had gehoopt dat mijn bestelling klaar lag. En het was nog koud de viandel was niet door bakken

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Helaas was men vergeten de bestelbon uit te printen zodat de bestelling niet klaar was. Niet echt een ramp omdat het niet druk was maar toch niet zoals het hoort.

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

De smaak van de hamburger was zeer matig mede ook omdat de Hamburger en ei aan een zijde zwart verbrand was.

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Saus liever apart dan in bakje, nu loopt saus alle kanten op. Verder lekkere friet, kroket niet geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Keurig op tijd. net bord met bestek.

, 27-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit. Lekker verse friet. Op afgesproken tijdstip was de bestelling gereed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-03-2018

Kwaliteit:

Rating

goede service, smakelijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Had een friet zonder besteld met bij de opmerkingen vermeld : friet zonder incl tomaten ketjup ( frans ) echter alleen een een zak dikke friet hiervoor gekregen. waarschijnlijk de opmerkingen niet gelezen

, 19-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Nette zaak, net en vriendelijk personeel. Bestellen kan ook via de internet, ik was eerste die dat had gedaan. De Smickelsaus is echt een aanrader. Friet is Best