Beoordelingen van De Smickel Best

Recente recensies

5.0
Ilona
vandaag

Super dat de bezorging weer als van ouds is. Top

R.B.
gisteren

Werd netjes op tijd bezorgd. Alles smaakte goed en was nog goed warm.wijziging goed doorgekomen.

Roel
12 september 2021

Friet was veel the hard gebakken echt veel harde stukjes erin en grootste deel ook meer krokant dan nog goede friet. Ooit eerder mee gemaakt en toen keer daarna gevraagd minder hard, maar toen veel te zacht.. jammer dat kwaliteit van friet niet meer is zoals die was

Ilona
9 september 2021

Voorheen was de smickel erg snel met bezorgen maar tegenwoordig duurt het bijna een uur. Dat vind ik eerlijk gezegd toch wel heel erg jammer.

Reactie van De Smickel

Excuses ervoor. Het word bij ons steeds drukker met bezorgen. Maar.. we hebben een bezorgfiets meer aangeschaft dus we gaan er alles aan doen om de frietjes weer zsm bij u thuis te brengen.

Smits
4 september 2021
Bart-Jan Peteri
3 september 2021

Was weer top. Nooit teleurgesteld.

busschers
25 augustus 2021

wederom lekker gegeten en precies op tijd de smickel en aanrader

M
20 augustus 2021

πŸ‘

Anita
19 augustus 2021

Vlugge bezorging, alles was nog goed warm

Tiny Smits
9 augustus 2021
andre b
9 augustus 2021

weinig saus op de bicky burger,verder alles lekker en mooi op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bianca
6 augustus 2021

Binnen 10 min stond er een heerlijk warme maaltijd op tafel!

harry
6 augustus 2021
Edith
24 juli 2021

Super service, en heerlijk gegeten ⭐️⭐️⭐️

Edith
19 juli 2021

Snelle service, en super lekker πŸ˜‹

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Janssen
19 juli 2021
D. Sprankenis
19 juli 2021
Christa Kersten
18 juli 2021

Helaas klopte de bestelling niet. Ik heb een goulash kroket ipv een gewone gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ineke Masolijn
17 juli 2021

Ik vind de service geweldig ,en hele goede producten

Frans Janssen
17 juli 2021

geen opmerkingen

Wim
17 juli 2021

Altijd super lekker en snel bezorgd top team

Bart-Jan Peteri
16 juli 2021

Beste bezorgster ooit!!!!!

Tiny smits
12 juli 2021

Ik vind jullie friet en het personeel zeker super , daarom kom ik graag bij jullie . Tot de volgende keer maar weer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vlemminx
12 juli 2021

Lekkere friet en prima service! Ook glutenvrije snacks. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

w
7 juli 2021

lekker , en mooi op tijd geleverd.

M van der Steen
6 juli 2021

Altijd lekker en super snelle service!

Cor
2 juli 2021

Dikke complimenten! Friet snel bezorgd en loeiheet! Thanks voor de kwaliteit!

Wilhelmien Thoonen
28 juni 2021
Karin Herijgers
27 juni 2021

Alles perfect, behalve graag meer aandacht oo het bakken van de kroket want deze was zo zacht dat ik hem gewoon vies vond

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Smickel

Hoi, excuses daarvoor als je het met volgende bestelling even meld krijg je van ons een nieuw heerlijk wel goed gebakken kroket. Groetjes Carolien

John
27 juni 2021
Angeline
19 juni 2021

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Angeline
13 juni 2021

πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

andre
12 juni 2021

goed en snel geen klachten

Karen
10 juni 2021

Hele vriendelijke bezorger!

AvErp
6 juni 2021

Lekkere friet, goede en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
4 juni 2021

Helaas de bestelling niet goed geleverd. Maar super opgelost door alsnog super snel na te bezorgen met een goedmakertje. Super

Tiny van de Wiel
30 mei 2021

Goed, bestelling was klaar op het opgegeven afhaal tijd. Kwaliteit is goed maar dat was al bekend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Aarle
30 mei 2021

Ondertussen meerdere malen online besteld en laten leveren. Levering gaat altijd goed en altijd ontzettend aardig. Echter gaat het nu al een paar keren fout met de bestelling. Curry gevraagd maar krijgen in plaats daarvan mayonaise. Al drie keren gebeurd, laatste keer er duidelijk bij gezet: geen mayo!! Graag hierop letten echter werd er wel mayo geleverd. Zo jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine
29 mei 2021

prima snel bezorgd en het eten was lekker

Bianca Essens
28 mei 2021
Ineke Masolijn
28 mei 2021

Voor ons hoeft er niks verbeterd te worden ik vond het altijd al goed bij de smickel, en dat thuis bezorgen vind ik ook super,,ook altijd op afgesproken tijd. Ga zo doorπŸ‘

Yvonne
28 mei 2021

SatΓ© was heerlijk. Friet was niet de kwaliteit die ik gewend ben. Was duidelijk opgebakken voor een tweede keer.

Ruud
27 mei 2021

goede kwaliteit zoals altijd en een zeer snelle bezorging Fantastisch

Patrick
26 mei 2021

Lekker gegeten en snel bezorgd zoals altijd

Familie
23 mei 2021

Snelle bezorging, warm en lekker. Eerste x besteld maar gaat zeker vaker gebeuren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
21 mei 2021

Super snel bezorgd. Top

Bierhaller
17 mei 2021

Simpelweg goud!

Mvdb
14 mei 2021

Lekkere nieuwe angus hamburgers. Snelle levering. πŸ‘πŸ‘

Hans
14 mei 2021

Jammer dat bij de frietstoofvlees het stoofvlees in een apart vakje zit, er niet over de friet zoals op de foto. De gehaktbal uit het vet had wat mij betreft iets langer mogen bakken. Zodat hij iets knapperiger zou zijn. Verder mijn complimenten voor de snelle en goede service.

Ls
14 mei 2021
Van Nistelrooij
14 mei 2021

Heerlijk gegeten en snelle bezorging

Brenda
11 mei 2021

Snack waren lekker maar helaas was de friet slap

Vorstenbosch
9 mei 2021

Overall lekker gegeten. Fijn dat er de keuze is uit 3 soorten friet. Helaas was de kinderfriet mayo/curry met uien terwijl we zonder besteld hadden en een hamburger speciaal was aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvonne van Heerebeek
9 mei 2021

Erg goed. Friet is goed gebakken en nog warm bij aankomst. Ook de bezorging is goed en snel. Hebben nu al een paar keer besteld en we gaan dat zeker vaker doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Spierings
8 mei 2021

Supersnelle bezorging! Alles was prima!

Arn0
7 mei 2021

Belgische sate is erg zout. Op de foto staan drie stokjes sate. Ik kreeg er maar een. Helaas liep er toch een zonder mondkapje voor de mond achter de balie te werken. Beetje jammer.

andre
6 mei 2021

lekker en op tijd

Wim
30 april 2021

super lekker en snel bezorgd zeker een aanrader

Rombouts
29 april 2021

Ze waren zwart zo hard gebakken dat ik mijn tanden er op kapot kon bijten

van Dijken
28 april 2021

Supersnel geleverd en het was weer smullen!

Frank
27 april 2021

Superlekker

Rekkers
27 april 2021

Super lekker zoals altijd, voor de eerste keer laten bezorgen. Niet normaal zo snel geleverd binnen 15 minuten was onze bestelling er al.

Jolanda
26 april 2021

Heel goed.Precies de tijd klaar die we aangegeven hadden

Joost
18 april 2021

Snelle en complete levering!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
18 april 2021

Lekker snel en alles klopte helemaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
18 april 2021
Henk
17 april 2021

App werkt prima. Nooit meer wegdoen

Wendy
12 april 2021

Nog heet bij aankomst en super snel!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bren
11 april 2021

Moesten enorm lang wachten op ons eten. Zo snel mogelijk is volgens een medewerker max 45 min. Nu was het een uur en 10 min.. beetje jammer

Ruud
10 april 2021
Veerle
9 april 2021

Erg fijn dat er zo'n rekening is gehouden met de opmerking over de pinda- allergie die ik er bij had geplaatst! De bezorging was ook super snel.

Lynn
4 april 2021

Snel bezorgd en de bestelling was perfect warm!

Nienke
2 april 2021

Heerlijk! Lekkere frietjes en heerlijke snacks!

Gino
28 maart 2021

Nette zaak en super lekker!

Bianca
27 maart 2021

Was optijd klaar ondanks zichtbare drukte, 1 snack was vergeten en hebben dit super opgelost door dit na te brengen! Goed service

Rob
21 maart 2021

Maaltijd voor 5 laten bezorgen: Warm, op tijd en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Regine
19 maart 2021

Prima op tijd.

Lien
17 maart 2021

De frietjes waren niet knapperig gebakken en de bamischijf had aan één zijde nog een lichtere kleur in het midden. Ook de kroket was niet bruin krokant gebakken.. en daardoor ook al flink afgekoeld toen ik thuiskwam. A had nog een minuutje of twee langer door moeten bakken, dan was het top geweest! (Ik heb een foto maar die is hier niet te uploaden) Wel fijne service, bestellen, betalen met iDeal en afhalen. Vriendelijke jongen bij het afhalen.

Ineke Masolijn
17 maart 2021

Heel goed bevallen. Mooi op de afgesproken tijd bezorgd,

Ruud
13 maart 2021
Regine
12 maart 2021

Prima. Bestelling klopte. Was warm en op tijd.

Daan
7 maart 2021

Overzichtelijke site, makkelijk bestellen en het staat razendsnel voor je klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niekske Pennings-van ophoven
7 maart 2021

Helaas hadden we deze ronde wat foutjes in onze bestelling. Ik had 2 pittige bamischijven besteld maar we kregen gewone. De frikandel speciaal waren ze vergeten. Deze was na een belletje wel snel nageleverd! Verder wel lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla
6 maart 2021

Het was lekker en snel bezorgd.

Hendriks
3 maart 2021

Snel bezorgd. Eten was goed. En goed warm.

Bianca essens
1 maart 2021

Wederom kwaliteit en snel en correct bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alexandra
25 februari 2021

Ik had graag de naam van bezorger van vanavond. Had graag een fooi gegeven. Had niets in huis. Hij kwam door de stromende regen en daarbij was hij nog super beleeft en aardig. Topper was het!

Bianca Essens
22 februari 2021

super service en snelle levering

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thijssen
21 februari 2021
ine
20 februari 2021

Prima op tijd en nog lekker warm. Alles OK

Cor
18 februari 2021

Geweldige service!! En super lekker eten!

Laurie
18 februari 2021

Het was lekker, warm, optijd en een aardige bezorger! Minpunt werd meteen een pluspunt, toen bleek dat er iets miste. Even gebeld en binnen 10 minuten was de bezorger terug met de rest! Top!

Pieterse
17 februari 2021
Kersten
15 februari 2021
Dan Stuve
15 februari 2021

Goede Kwaliteit gepaard gaand met goede service en snelle bezorging!

Annick
15 februari 2021
Francie
15 februari 2021

Keurig nette snelle bezorging , heerlijk gegeten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa
12 februari 2021

Snelle levering, goede service. De man van mijn oude buurmeisje kwam het bezorgen was een leuke weerzien Erik.. We hebben heerlijk gesmikkeld:)) Wens jullie heel veel succes

Alemans
8 februari 2021

Top service!

Patrick
7 februari 2021
Ronald Van De Ven
6 februari 2021

Snel bezorgd en erg lekkere friet en de smickel saus is een aanrader

Wilma Van loosdregt
5 februari 2021

Top geregeld zo wel via internet als telefonisch .... je lukt er van op aan....πŸ‘

ine
5 februari 2021

Wederom, ondanks mijn verzoek, de saus niet over de friet gedaan, jammer, beter bonnetje lezen!

Wil Bos
4 februari 2021

Het zijn zeker niet de beste spareribs die ik ooit gehad heb. Snap ook niet helemaal de salade die er zo even los wordt bijgegooid waarom niet apart in een bakje

Hans
3 februari 2021
Roeland
3 februari 2021

Heel duidelijke website (ook glutenvrij), prima kwaliteit, en netjes op tijd bezorgd. Helemaal top.

Ingrid
2 februari 2021

Zeker voor herhaling vatbaar. Eten was prima.

Crommert
31 januari 2021

Smaakte heerlijk en precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

berry & isabella
30 januari 2021

lekker en vlug bezorgd!

Thomas en lidy
29 januari 2021

Goede kwaliteit alles perfect gebakken zoals gevraagd.

Bianca Essens
27 januari 2021

fijne snelle service en alles lekker warm

Chantal nanhekhan
26 januari 2021

Snelle goede service en vriendelijk personeel. 1 keer iets niet bij de bestelling gehad en dat werd heel goed en snel opgelost met nog een heerlijk ijsje voor het hele gezin!!! Tevreden klant

Mia vorstenbosch
25 januari 2021

Het was super goed πŸ‘Œ Voor herhaling vatbaar .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda de leest
23 januari 2021
Ilona Van kan
23 januari 2021

Super!! Ik wist helemaal niet dat jullie bezorgen. En dan zoveel keuze in glutenvrij!!?? Omg jullie zijn de enige in Best die dat hebben. Echt geweldig!!

Frank vogels
23 januari 2021
Ad
21 januari 2021

Goede kwaliteit. 1 artikel zat niet bij de bestelling, maar na telefonisch contact is dit nageleverd. Top!

ine
19 januari 2021

De macaroni was niet lekker, zat geen kaas bij, geen sausje erbij en het leek of hij uit de magnetron kwam, er zaten hele brokken aaneengekleefde stukken macaroni bij, het waas de prijs niet waard, sorry

Fv
19 januari 2021

Wij zijn normaal heel tevreden over uw producten, maar dit keer waren veel van de snacks aangebrand, dat is jammer.

Rob
18 januari 2021

De friet was niet lekker. Leken de laatste resten uit de pan, waren kleine stukjes en te ver doorgebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HM
15 januari 2021

Altijd top!

Frank van Tuyl
12 januari 2021

Snelle bezorging. Alles nog goed warm. Makkelijk bestellen via de website.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mvdb
11 januari 2021

Warm en snel geleverd,.πŸ‘

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
9 januari 2021

Lekker krokant, absoluut niet vet. En hele nette bezorging

Hans
9 januari 2021
Rob
1 januari 2020

Het was snel, het was heet en het was heerlijk. Met 5 lekker gesmickeld!

Kroonenburg
1 januari 2020

Bij broodje hamburger moest je de mayonaise en curry zoeken En de salade bij het menu is veel te grof De smaak was lekker

M.
30 december 2020

Helaas, een zak koude friet gekregen....Niet lekker dus.

Maria van Dooren
23 december 2020

Perfecte afhandeling

Ruud
23 december 2020

Kwaliteit zoals altijd en snelle bezorging

Johan verhagen
21 december 2020

Er zat maar 1 kipcorn bij de bestelling ipv 2.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martie
21 december 2020
Angeline
20 december 2020

Kwaliteit perfect Bezorging was perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
20 december 2020

Prima eten, zeer snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steef
13 december 2020

Wij kregen de verkeerde saus mee. Deze werd ongeveer 20 minuten later nageleverd toen al het eten al op was. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Dijken
12 december 2020

Perfect op tijd en we hebben heerlijk gesmuld. Bedankt!

Hanneke Passon
7 december 2020

Bestelsite werkt perfect Super lekker gegeten En meteen onze gewonnen facebook prijs verzilverd De friet was echt goed gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frank
6 december 2020

Super goed verzorgd Exact op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gb
6 december 2020

Lekker eten, bezorgen snel en alles is nog warm. Zeker een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francie
5 december 2020

Keurig verzorgd , precies op tijd klaar ! Super service !!

Angeline
29 november 2020
Daan
28 november 2020

Fijne service!! Dit werkt echt geweldig!

Ton Peters
15 november 2020

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
2 november 2020

Echt handig om online te bestellen en te betalen! Bestelling was keurig op de aangegeven tijd klaar. Voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
2 november 2020

Alles was top geregeld . Gr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
1 november 2020

De friet was helaas niet goed doorbakken, klef en plakkerig.

H van keulen
28 oktober 2020

Friet en snacks waren koud. Online besteld. Nooit meer

Crommert
25 oktober 2020

Prima geregeld precies op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chantal
25 oktober 2020

Ik wist niet dat er bezorgd ging worden, dat staat nergens duidelijk en kun je ook niet voor kiezen.. dus dat was vreemd.. maar... wel super fijn! Netjes op tijd en het eten was gewoon warm! Ik zeg top idee

Annemieke
25 oktober 2020

Snel bezorgd en goede kwaliteit

berry & isabella
24 oktober 2020

lekker snel geleverd! en goed gegeten.

Jolanda
24 oktober 2020

Zeer snelle bezorging

Bata Nederland
23 oktober 2020

Alles was omgevallen in de tas waardoor alles onder de mayo en curry zat en het bakje leeg was. Bleek achteraf dat ik €2,50 bezorgkosten heb betaald terwijl mijn bestelling boven de €20 was. Niet meer contant betalen, geen service. Wij als winkel hebben altijd hier besteld maar gister was de laatste keer.

Anita
22 oktober 2020

Super lekker en snel bezorgd. Binnen een kwartiertje!

??
19 oktober 2020

Lekkere friet maar ik moet zoveel info en gegevens geven En dan een paar uur later krijg ik een bevestiging van de bestelling Echt raar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Angeline
17 oktober 2020

πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘

Marcia
17 oktober 2020

Mischien fijner als de pikante bamischijf ook in de menu lijst komt te staan.. nu door geven bij opmerkingen maar gister toch de andere gekregen..(met vlees erin)

Lllll
15 oktober 2020

Top

Joyce
11 oktober 2020

Super handig dat je vooraf kunt bestellen en betalen. Bestelling was ook snel klaar en het heeft weer heerlijk gesmaakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla van Opstal
10 oktober 2020

Prima

ine
7 oktober 2020

alles was prima in orde

van Dooren Goede service
4 oktober 2020

Goede service, als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pennings-van Ophoven
4 oktober 2020

Deze keer geen satesaus besteld omdat deze de afgelopen keren een stuk dunner is dan gewoonlijk en er zit dan ook minder/weinig smaak aan. Jammer hopelijk wordt dit weer als vanouds.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
27 september 2020

We zijn al jaren vaste klant, helaas zijn de gezinszakken wat minder vol, voorheen werden ze wat opgeschut dat lijkt nu niet meer te gebeuren. Ook de satesaus is erg dun, lijkt te veel water toegevoegd waardoor de satesaus zijn smaak verliest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno
24 september 2020

snel,lekker en vriendelijk

Thermo Fisher
24 september 2020

eten was lekker

Sandra
14 september 2020
Netten
7 september 2020

Voor 4 personen friet besteld, slecht 3 kleine porties ontvangen. Voor kleine eters was het zelfs minimaal!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

I.vd Donk
7 september 2020

Goede service en heerlijke friet

Hans
6 september 2020

Na een aantal goede ervaringen, moest ik deze keer helaas lang wachten, was de friet lauw en de kroketten te donker gebakken. Er is blijkbaar iets misgegaan met de timing. Volgende keer weer een nieuwe kans.

R.
25 augustus 2020

De friet was iets te slap.

Pennings
24 augustus 2020

Het was goed warm op afgesproken tijd en lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
18 augustus 2020

Makkelijke site snel besteld en op de tijd die je aangegeven hebt klaar

Rashid Liebregts
13 augustus 2020

Was allemaal prima, lekker goede kwaliteit, fijne service

Rian matla
8 augustus 2020

bestellen via de site ging prima! Op afgesproken tijd klaar! In de bestelling zat een friet sate met, op het plaatje staan er ook uitjes op...daar gingen we ook voor, helaas zaten die er niet bij, misschien plaatje aanpassen? En bij het afroepen is het beter om de bestelde snacks te roepen dan iemands naam, want in de hectiek van het drukke bakken, noem je dan al gauw een naam die niet klopt. Verder hebben we goed gegeten!

Owi
7 augustus 2020

De bestelling stond al klaar op afgesproken tijdstip. We hebben er heerlijk van gesmickeld!

Christina
5 augustus 2020

Alles goed warm. Sommige frietjes waren echt enorm hard. Daarvan kon je goed proeven dat deze oud waren. Ik snap dat teveel gebakken friet van de vorige keer erbij gegooid word maar smakelijk is dat niet als deze al te lang heeft gelegen.

Hans
31 juli 2020
...
27 juli 2020
Syl
22 juli 2020

Nu voor de derde keer gevraagd om 1 friet stoofvlees zacht gebakken friet,maar wederom te hard gebakken. Jammer want mijn man kan dit met zijn maag niet verdragen. Toch maar weer naar andere friettent waar ze het wel doen,verder goede producten

Lisette van den Broek
22 juli 2020

Normaal gesproken zijn wij prima tevreden maar vandaag was de friet en frikandelspeciaal erg taai gebakken Niet lekker dus....

Anoniem
22 juli 2020

Majo miste op het broodje kroket. Ook de ui was vergeten bij frietje oorlog. Friet was wel lekker

Francie
17 juli 2020

Goede snelle, vriendelijke service en heerlijke friet !

Kradolfer
14 juli 2020

Normaal gesproken is de kwaliteit zeer goed. Deze keer waren de normale frietjes redelijk doorbakken en de rasfriet was nog net niet zwart. Het saus bakje zat nog niet half vol met saus. De broodjes kroket hadden geen sla/groenten maar wel mosterd terwijl er geen mosterd besteld is. Ook zaten de zakjes onder de mosterd en satesaus.

Herijgers
12 juli 2020

1e keer maar prima bevallen, Online bestelling en mooi op tijd klaar en heerlijk gegeten. TOP

Josje
12 juli 2020

Friet was prima, maar ik had een cheeseburger besteld en met openmaken ligt de kaas er af. Daarnaast kun je met online bestellen niet zien wat er op een cheeseburger zit, maar champignons en paprika verwacht je daar niet op. Ook de gebakken ui die er bij zat was merendeels zwart gebakken.

Chtistina
7 juli 2020

Alles was al klaar toen ik mijn bestelling op kwam halen. Zoals gewoonlijk goede kwaliteit.

Amber Noordenbos
5 juli 2020

Op de app waarop je een bestelling plaatst klopt de foto die bij de kaassoufle staat helaas niet. Als je een kaassoufle besteld krijg je helaas een kaassouflesse of zoiets. De 'ouderwetse' kaassoufle vind ik persoonlijk veel lekkerder en toen ik die foto zag staan dacht ik, ik zal weer eens een kaassoufle bestellen. Het viel dus wel tegen dat het niet zo'n half maantje kaassoufle was. Geen ramp, maar wel jammer. Misschien een idee om een juiste foto bij het product te plaatsen? Verder was de bestelling wel weer helemaal petfect hoor πŸ‘.

CP
30 juni 2020

Rasfrites waren te bruin/hard gebakken door een eenzame frites bakster met te veel klanten (beetje onhandig/onzeker?). Mijn bestelling werd aan een andere klant meegegeven. Gelukkig kwam hij na enkele ogenblikken terug. Hij had in de gaten dat hij de verkeerde bestelling had (misschien door schade en schande wijs geworden).

Helma
21 juni 2020

WAS Weer koud Helaas niet lekker gegeten Heb het nu al 2 x slecht getroffen Baal hiervan 😝

Voets
15 juni 2020

Op tijd klaar, goed gebakken en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jago Lachmeijer
7 juni 2020

Prima kwaliteit en service, helaas was onze laatste online bestelling niet helemaal correct uitgevoerd. Waarschijnlijk niet helemaal goed gekeken. (Shoarma extra vlees had een kleine vleeshoeveelheid). Verder alle lof!

Piet Pijnenburg
1 juni 2020

Prima service. Deze manier van bestellen mag voor mij behouden blijven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Isabella
30 mei 2020

Was lekker en precies op tijd klaar!

Bert
30 mei 2020

Prima Verzorgd en goede kwaliteit!

Syl
27 mei 2020

Heb 2x bij bestelling bij de grote friet stoofvlees gezet graag zacht gebakken, eerste paar keer ging goed,maar nu al 2x hard gebakken friet gehad,terwijl mijn man echt maar zacht gebakken mag hebben,beetje jammer mss dat de toelichting niet goed gelezen wordt, waardoor nu 2x heb moeten weggooien, verder is alles top!

Ine Vervoort
21 mei 2020

Ik had aangegeven speciaal op de friet ipv in een apart vakje, is helaas niet gebeurd, jammer

Jack Docters
18 mei 2020

Wat je ook neemt het is allemaal van de beste kwaliteit. Het is echt Smickelen en smullen bij de Smickel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

essens
16 mei 2020

eten was bedolven onde may friet niet te vinden

Petra
16 mei 2020

Goed geregeld !

Ellen
16 mei 2020

Super goede en snelle service. Tevens goede kwaliteit!!

Peter Broers
15 mei 2020

lekker en op de aangegeven tijd klaar top van de jongens en meisjes makkelijk te bestellen

Colinda
12 mei 2020

Ik had een bestelling gedaan en zou om 18.25 opgehaald kunnen worden ik was optijd maar mijn bestelling was pas om 18.55 klaar..toen ik stond te wachten kwam ik tot de conclusie dat je beter aan de kassa kan bestellen want die mensen waren zelfs eerder klaar dan mij. Maarchet eten was heerlijk. En ik heb de tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jo
12 mei 2020

Het was weer super lekker!! En lekker snel klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Amber Noordenbos
12 mei 2020
Isabelle
11 mei 2020

De raspatat was donkerbruin. Echt te hard gebakken. En we misten 2 kipvingers. Smickel in Son en Breugel overduidelijk beter dan in Best.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
9 mei 2020

Goed

Ine
8 mei 2020

Prima verzorgd weer

Ineke masolijn
7 mei 2020

Is heel goed bevallen was ook niet de eerste keer dat wij daar een menu bestellen ,is altijd heel goed ,

Vervest
6 mei 2020

Dit was de eerste keer en ging meteen al mis. Bij thuiskomst ontbrak een deel van de bestelling. Die overigens netjes nagebracht is. Ik vind het te gek dat aan online bestellen kosten verbonden zijn. Jammer!

Henk van de Schoot
3 mei 2020

Kwaliteit op zich was goed, maar mijn snack (zigeunerstick) ontbrak. Ik had geen zin om weer terug te gaan en dan alles koud op te eten. Jammer...

Reactie van De Smickel

U had ons mogen bellen dan hadden we deze naar u gebracht

Amber Noordenbos
27 april 2020

Het was lekker, maar helaas waren de milkshakes vergeten kwamen we thuis pas achter.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.van Gerwen
27 april 2020

Snelle en goede service,alles perfect geregeld.

Miranda
25 april 2020

Was zeer goed ! Kwaliteit van de spullen erg goed , en de manier van bestellen ook perfect !

Marja Geerts
23 april 2020

Super goed geregeld.

Nancy
21 april 2020

kwaliteit is echt minder goed als een hele tijd geleden.we gaan hier geregeld naar toe. Hebben nu al een paar keer friet gehad alsof het vet te oud was. Daarnaast bal uit de jus zonder jus. En broodje gezond met heel veel sla, augurk en ui. Maar zonder ham.... volgende keer toch eens een andere friettent proberen

Jack Docters
21 april 2020

Heel makkelijk om via internet een bestelling te plaatsen.Vooral in deze Corona tijd Duidelijke menukaart. Goede kwaliteit. Geen wachttijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peer
21 april 2020

Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
20 april 2020

Prima geregeld zoals het nu gaat. Online bestellen, tijd aangeven en ophalen. Geen lange wachttijden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ed
18 april 2020

Gewoon slecht. Bestellingen niet onder controle. Tijdens ophaaltijd gewacht, na 10 minuten bleek mijn bestelling nog bij de kassa te liggen. Als ik niet had gevraagd was deze niet bereid.

Daan van Dijk
15 april 2020

Gemakkelijk en duidelijk online bestel systeem. zeer lekkere verse friet en als er iets niet klopt wat overal wel eens kan gebeuren lossen ze dit ronduit netje op. Wij bestellen alleen nog maar bij de Smickel.

R.Verhoeven
13 april 2020

Goede snackbar

J. Baarendse
11 april 2020

Hadden aangegeven dat de bestelling in de auto zou worden afgegeven. Jullie gaven aan dat de bestelling om 17.45 uur klaar was. Niks is in de auto afgegeven. Ben toen zelf naar binnen gegaan. Uiteindelijk om 17.55 was de bestelling "klaar". Toen ik thuis kwam, bleek de frites e.d. lauw te zijn. Volgens mij stond de bestelling al lang klaar maar werd vergeten deze naar de auto te brengen. Eerdere keren is het wel goed gegaan.

Ine Vervoort
7 april 2020

Prima verzorgd

Ruby van Hasselt
6 april 2020

Toevallig bij deze cafetaria terecht gekomen vanwege een absurd lange wachtrij bij de McDonald's. Via de app besteld en 10 min. later konden we de bestelling al ophalen. Lekker eten en genoeg saus!

Wil van laarhoven
4 april 2020

Helaas!!!! Ik lijk wel een zeikerd, maar nu weer fout bestel een frikandel speciaal en krijg een frites speciaal. Ik heb hier niet op gereageerd. Ik ben in middels foutjes gewend. Groetjes Wil de buurman

Franca
3 april 2020

Alles op afgesproken tijd klaarπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ

Jolanda
2 april 2020

Ik bestel frietjes apart en dan krijg ik 2 x verse friet in 1 zak en 1x Franse frietjes ook zo in een zak. Beetje jammer. Als ik het bij elkaar had gewild dan had ik wel een gezinszak besteld.

R.verhoeven
31 maart 2020

Vertrouwd adres altijd goed en snel. mijn ervaring de beste snackbar van best

Boekholt
29 maart 2020

Netjes op tijd bestelling klaar. Lekker gegeten. Super fijn zo te kunnen bestellen.

Theo aaldering
28 maart 2020

Kwaliteit is goed, vervelend dat ik toen ik thuis was terug moest voor mijn hamburger die vergeten was en daarnaast geen uien op de hamburger zat

Ine
28 maart 2020

De producten waren goed geleverd en bovendien echt lekker

Thomas en lidy
27 maart 2020

Super lekker en goed geregeld zo in deze tijd...helemaal top

Nicole
27 maart 2020

Bestelling was binnen een kwartier klaar die we online hadden geplaatst. πŸ‘πŸΌ

Ronald
24 maart 2020

Website vermeld dat je gebeld wordt als je bestelling klaar is. Echter dit bleek niet het geval met als gevolg dat de bestelling te laat werd opgehaald en zo goed als koud was. Jammer............

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack Docters
23 maart 2020

Kwaliteit producten 100 %. Bediening is Top Wist niet van jullie site maar omdat we in de corona tijd zitten ging ik is zoeken. De bestellingen werken perfect. Goed overzicht van de producten, geen wachttijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirte
23 maart 2020

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Veldhoven
23 maart 2020

Altijd goed daar!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pijnenburg
22 maart 2020

Keurig op tijd gereed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen Renders
22 maart 2020
Theo de Vos
22 maart 2020

Prima en correcte service!

Maroucha
21 maart 2020
Baarendse
20 maart 2020

Het programma moeilijk de 1e keer

Jacqueline
18 maart 2020

Bestellen en afhalen. Prima geregeld, zeker nu met Corona-virus.

Kemps
17 maart 2020

Lekker frietje hoor! En bestellen ging makkelijk en snel.

Catinca
27 januari 2020

We hebben een super service gehad. Was stipt op tijd klaar. Warm bij thuiskomst en zeer lekker!

Sam Vos
24 oktober 2019

Was oke

Cefan
22 augustus 2019

Slechtste cheeseburger ooit!! Vet en Saus loopt al helemaal uit. Bahh... het was zelfs niet eens op te pakken.

Smits
19 augustus 2019

Topservice!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

chantal
21 juni 2019

Ik had een bestelling geplaatst, afhalen om 1800 uur maar daar aangekomen was er niets klaar en de bestelling was niet bekend. Het heeft een kwartier geduurd voordat de bestelling dan uiteindelijk klaar was en alles heeft zo'n beetje de schuld gekregen tot aan de kalfskroket aan toe maar het woord sorry heb ik helaas niet gehoord. Erg jammer, de volgende keer bestel ik wel niet meer online want gewoon binnen lopen gaat een stuk sneller als i bedenk hoeveel mensen er in de tussentijd geholpen werden.

Marco
12 april 2019
jenny
20 maart 2019

dit was echt de druppel Er kan nooit is 1 bestelling goed gaan Ik heb nog nooit zo'n slechte zaak gezien

Kusters
17 maart 2019

Gisteren besteld via de app. Bestelling was niet automatisch binnen gekomen in de zaak. Ze waren er dan ook nog niet aan begonnen. Uiteindelijk in 5 minuten klaar. Kwaliteit was uitstekend.

Sam
18 februari 2019

Ik had gehoopt dat mijn bestelling klaar lag. En het was nog koud de viandel was niet door bakken

Rozario
7 november 2018

Helaas was men vergeten de bestelbon uit te printen zodat de bestelling niet klaar was. Niet echt een ramp omdat het niet druk was maar toch niet zoals het hoort.

Colijn
3 november 2018

De smaak van de hamburger was zeer matig mede ook omdat de Hamburger en ei aan een zijde zwart verbrand was.

Anoniem
1 oktober 2018

Saus liever apart dan in bakje, nu loopt saus alle kanten op. Verder lekkere friet, kroket niet geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harry
16 juli 2018

Keurig op tijd. net bord met bestek.

Kuiper
27 juni 2018
Tineke
30 april 2018

Goede kwaliteit. Lekker verse friet. Op afgesproken tijdstip was de bestelling gereed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vermeulen
11 maart 2018

goede service, smakelijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

houtimport Best
20 oktober 2017

Had een friet zonder besteld met bij de opmerkingen vermeld : friet zonder incl tomaten ketjup ( frans ) echter alleen een een zak dikke friet hiervoor gekregen. waarschijnlijk de opmerkingen niet gelezen

Harry
19 september 2017

Nette zaak, net en vriendelijk personeel. Bestellen kan ook via de internet, ik was eerste die dat had gedaan. De Smickelsaus is echt een aanrader. Friet is Best